Digitaalinen markkinointi

Linnaportaali.fi:ssa käytämme digitaalista markkinointia. Meillä on omat kanavat, Instagram, Facebook ja TikTok palveluissa.

Yrityksen mainos pääsivulla

Saat mainosbannerin etusivulle, kun valitset paketeistamme Medium tai Pro- paketin.

Yritysesittely/ mainos- ja mainoskampanja

Toteutamme yrityksellesi yritysesittelyn/ mainoksen ja siihen vielä päälle mainoskampanjan. Tämä ominaisuus sisältyy Premium pakettiin. Video on korkeintaan minuutin mittainen.

linnaportaali.fi

Veikko Venemies ja Jussi Talla, kertokaa mistä ajatus lähti tämän sivuston perustamiseen!

Veikko aloittaa, ensinnäkin linnaportaali.fi toimii VWV Median alaisuudessa. VWV Media on hämeenlinnalainen media-alan yritys joka tuottaa mediaa eri alustoille. Linnaportaali.fi ideana on tuoda yritykset, yhteisöt ja yhdistykset yhden sivuston alle kootusti.

Jussi jatkaa, sanoisin, että tällä sivustolla helpotetaan kuluttajia etsinnässä kun tiedät vain linnaportaali.fi osoitteen, niin hämeenlinnalaisia yrityksiä ja yhteisöjä alkaa löytyä helposti ja vaivattomasti! Panostamme some-mainontaan. Portaalille on avattu Tiktok, Facebook sekä Instagram tili.

Veikko jatkaa… Tämä on myös yrityksille ja yhteisöille sellainen paraatipaikka esitellä yritystään ja tässä on myös liiketaloudellista hyötyä heille. Yritys saa videomainontaa sekä näkyvyyttä somessa kun paketti on oikea! 

Jussi kertoo, että hän ja Veikko ovat paketoineet tuotteet kolmeen helppoon pakettiin: Standard, Medium ja Pro- paketit, joista yrittäjä voi valita juuri hänelle kiinnostavimman ja tarvitsemansa paketin.